Като на филм: Стълбите от "Жокера" – новата туристическа дестинация

Комик препоръчва на жителите на Бронкс да започнат да взимат такса
21 окт 2019 21:37, Нели Христова
12
Като на филм: Стълбите от "Жокера" – новата туристическа дестинация

Кварталът Бронкс в Ню Йорк вече може да се похвали с нова туристическа атракция след излизането на "Жокера" по кината преди месец.

Една от най-паметните сцени в лентата на Тод Филипс се разиграва на голямото стълбище, което свързва авенютата "Шекспир" и "Андерсън". Под звуците на Rock and Roll Part 2 на Гари Глитър, свитият Артър Флек е останал в миналото, а неговото място вече е заел нахаканият Жокер. Той танцува самоуверено, слизайки по стълбите.

Около филмът се вдигна толкова много шум, че беше само въпрос на време туристите да залеят емблематичните стълби.

Днес в Instagram има хиляди снимки на локацията.

Комикът Дийсъс Найс дори се пошегува, че жителите на Бронкс трябва да започнат да взимат такса на всеки, който иска да се щракне там.

Но Бронкс имаше нужда от подобна дестинация. За никого не е тайна, че туристите не обичат много да се навъртат в околността, въпреки спада на престъпленията там през последните години.

 

 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Why so serious? 🙃

Публикация, споделена от jennapolignone (@jennapolignone) на

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Крайно... преди 4 години
...очарователна стълба. Просто ненагледна. Също като Бронкс. И той ненагледен.
8
5
 
4
 
! Отговори
Местен преди 4 години
Бронкс? Да се разхождам там- само с една дузина тежко въоръжени тюлени, а аз да съм в танк. Мерси, за предложението! Иначе филма е с доста противоречиви критики, на мен не ми хареса.
7
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като на филм заредих стария Макаров на чичо ми ! Разхождах се и срещнах група либерасти ( зелени,хелзински и др.) .Аз стрелях и не се спрях докато не ги превърнах в една трепкава кървава маса ! Лека вечер драги читатели !
6
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гледах го на кино и смея да твърдя, че филма е много стойностен нямащ нищо общо със среднастатистическата американска екшън боза или както напоследък е модерно да е толерантно либерално издържан. Не това е един психарски филм за бунта на малкия отритнат от обществото несретник на, който му писва да бъде подритван и унижаван. А Хоакин Финикс така се вживява, че прави уникална роля.
5
11
 
8
 
! Отговори
Едуард Нигма преди 4 години
Не съм го гледал и нямам намерение.Такива хубави и стоиностни филми има все още.Които разбира от филми си ги търси и ги намира.Има такива качествени филми правени с бюджет под 100 хиляди долара че оставаш без думи,но няма да чуете нищо за тях понеже няма пеалба от такива филми и съотвено няма нужда да се даяат пари за реклама
4
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Днескашното поколение е мега тъпо, дамо се замислете какво ценности имат щом ги привличат някакви стълби от някакъв филм.Хахахахаха
3
2
 
22
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 4 години
Абе, не ви ли писна да гледате еднотипни филми за чернокожи ченгета герои ?Този филм е различен ... Съвременното кино има нужда от подобни филми. От различен поглед на нещата.Що се отнася до стълбите подобно място има и в София.Гледам сега Калоян Паргов от БСП участва в клип за изборите на тези стълби ...
2
2
 
35
 
! Отговори
ЖОКЕРА > БАТМАН преди 4 години
Като деца сме запленени от героите като Батман, но като възрастни разбираме анти-героите като Жокера!!!
1
10
 
4
 
! Отговори
Христов преди 4 години
"Туристическа" "дестинация" за 80-те%. Просто "пърфект". Ноу яко. Супер ноу. Копеуе.